Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Іванківська громада визначилася з переможцями


Категорія: Новини та інформація

Іванківська громада визначилася з переможцями Іванківська громада визначилася з переможцями Іванківська громада визначилася з переможцями Іванківська громада визначилася з переможцями Іванківська громада визначилася з переможцями Іванківська громада визначилася з переможцями

 

     Ось і завершилися змагання серед закладів загальної середньої освіти у Іванківській ТГ в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Участь взяли 12 ЗЗСО Іванківської ТГ, а це 40 команд та понад 360 учнів та учениць. 

     Змагання проходили з 14 лютого по 1️9 березня з п’яти видів спорту: баскетбол🏀, волейбол🏐, футзал⚽️, спортивне орієнтування🧭 та черліденг💃. Це були дуже цікаві та захоплюючі ігри. Всі діти отримали багато позитиву та нових вражень.

     В результаті змагань визначено переможців, які будуть представляти нашу ТГ на ІІІ районному етапі:

🏐👧Волейбол(дівчата) - команда «Запрудські вовки», Запрудська філія Іванківського ліцею №1, тренер Купрієнко Віталій Володимирович.

🏐👦Волейбол(хлопці) - команда «Горностай», Горностайпільський ліцей, тренер Літовченко Олена Василівна.

🏀👦Баскетбол(хлопці) - команда «Іванківські джмелі», Іванківський ліцей № 2, тренер Ірклій Марина Валеріївна.

🏀👧Баскетбол (дівчата) - команда «Іванківські джмелі», Іванківський ліцей № 2, тренер Ірклій Марина Валеріївна.

🧭Спортивне орієнтування - команда «Іванківські дракони», Іванківський ліцей, тренер Ніколаєнко Микола Петрович.

💃Черліденг - команда «Дочки лева», Феневицький ліцей, тренер Сохальський Максим Петрович.

⚽️Футзал - команда «Запрудські вовки», Запрудська філія Іванківського ліцею №1, тренер Купрієнко Віталій Володимирович.

     Вітаємо переможців та їхніх наставників! Бажаємо не зупинятися на досягнутому! Разом переможемо!!!



 | 26.03.2024 | Переглядів: 13 | Коментарів: 0 | детальніше

Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів


Категорія: Новини та інформація

Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів 

 

     22 березня 2024 року в Іванківському ліцеї № 1 Іванківської селищної ради був проведений онлайн майстер-клас для спільноти вчителів початкових класів Іванкіської ОТГ на тему «Застосування інноваційних методів розвитку критичного мислення під час навчання сучасних здобувачів освіти», який провела Цудінович Н.І.

   Під час засідання Наталія Іванівна розповіла про інноваційну значущість впровадження методів критичного мислення на уроках в початкових класах.

     В ході роботи була представлена презентація на дану тему, педагоги обмінялись досвідом з колегами та розширили теоретичні знання з цієї теми та дійшли висновку, що використання технології розвитку критичного мислення має важливе значення не лише в освітньому процесі, але й у повсякденному житті дитини.

        Зустріч пройшла в дружній атмосфері.



 | 25.03.2024 | Переглядів: 14 | Коментарів: 0 | детальніше

Сучасний урок мистецтва


Категорія: Новини та інформація

Сучасний урок мистецтва Сучасний урок мистецтва Сучасний урок мистецтва Сучасний урок мистецтва 

 

   21 березня 2024 відбувся круглий стіл педагогічної спільноти вчителів мистецтва на тему «Сучасний урок мистецтва: поєднання творчої практичної діяльності з новітніми технологіями навчання».

     Марченко Галина Олександрівна ознайомила з методами роботи: Кола Вена, Так- Ні, Мікрофон, Кросенс, 6 капелюхів Едварда Боно,Кросворди, Сторітелінг, Ментальні карти, Брейнстормінг, які використовує  на уроках мистецтва. Поділилась роботою з інтернет ресурсами Canva, Learning Apps, wordwall, овітніми платформи "На урок", "Всеосвіта". Застосовуючи онлайн  дошку Google Jamboard, присутні поділилися своїми думками про те, якими якостями має володіти сучасний вчитель мистецтва. На практиці закріпили набуті знання використовуючи інтернет сервіс Wordwall. Колеги змогли відчути себе у ролі учнів, ознайомились із результатами своєї роботи.

     Оденюк Євгенія Валеріївна розкрила цікаву тему «Колаж як метод розвитку і реалізації творчого потенціалу учнів і вчителів». Висвітлила питання використання різних видів колажу на уроках мистецтва, розповіла про основні види колажу, правила їх створення та поділилась власним досвідом використання цього технічного прийому на своїх уроках. Особливу увагу приділила таким видам як бриколаж та асамбляж, які є дуже цікавими для учнів НУШ 5-6 класів.



 | 23.03.2024 | Переглядів: 19 | Коментарів: 0 | детальніше

Раєм рідну землю називаю


Категорія: Новини та інформація

Раєм рідну землю називаю Раєм рідну землю називаю Раєм рідну землю називаю Раєм рідну землю називаю

 

   З 16 по 24 березня вперше проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція "Національний тиждень читання. Тиждень поезії". Організатором заходу є Державна установа "Український інститут книги".

     В рамках акції у Феневицькому ліцеї Іванківської селищної ради відбулася зустріч із поетом-земляком Григорієм Івановичем Іваненком - членом Національної спілки письменників України, членом Національної спілки журналістів України, ліквідатором наслідків аварії на ЧАЕС, автором збірок "Перехрестя", "Чорний клинопис". Ініціатором цієї справи стала вчитель української мови та літератури Лідія Миколаївна Слободян.

       Здобувачі освіти провели дослідницьку роботу-підготували проєкти "Дитинство і роки навчання", "Сторінки з особистого життя", "Журналістська та поетична діяльність", "Різноманітність уподобань поета".

      Група читців та декламаторів поринула у світ поезії Григорія Іваненка і декламувала вірші, які схвилювали їх душі.

       Вірші поета покладені на музику С. Цушка та вчителя музичного мистецтва Розважівського ліцею В. Колесніченка.

        Під час зустрічі здобувачі освіти поміркували над питанням, чи легко стати поетом, чи хотіли б їм стати. Найважливіший результат - мотивація ліцеїстів. У них з'явилося бажання працювати по максимуму і випробовувати себе у різних галузях.

        Слова глибокої вдячності звучали на адресу поета Г. І. Іваненка.



 | 23.03.2024 | Переглядів: 19 | Коментарів: 0 | детальніше

Вийди, вийди сонечко


Категорія: Новини та інформація

Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко Вийди, вийди сонечко

 

      20 січня на базі Феневицького ліцею в дитячому садочку відбувся майстер-клас з освітнього напряму «Дитина в природному довкіллі». За темою «Вийди, вийди сонечко», яке провела вихователь молодшої групи Шененко В. В.

        Вихователь в доступній формі постаралась донести малятам інформацію про закони природи та навколишнього середовища, запропонувала дітям рольові ігри та театралізовані дійства, які вчать дитину пізнавати світ  не тільки розумом, але й серцем, а це найголовніше для виховання людини.

     Діти розкрили свої акторські здібності та художній смак, Валентина Володимирівна створила емоційний, веселий настрій у дитячому колективі, малята отримали задоволення відчувши себе справжніми акторами. Діти в повній мірі показали свої знання з природно-екологічної компетентності.



 | 23.03.2024 | Переглядів: 16 | Коментарів: 0 | детальніше

Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу


Категорія: Новини та інформація

Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Фінал ІІ етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу

 

   19 березня 2024 року пройшов фінал другого етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні Ліги" з футзалу Іванківської територіальної громади. Вже з першої гри було зрозуміло, що двобої будуть запеклі. Змагалися 6 команд закладів загальної середньої освіти.

       За результатами змагань:

1 місце виборола команда «Запрудські вовки» Запрудського ліцею

2 місце команда «Іванківські джмелі» Іванківського ліцею № 2

3 місце команда «Горностай» Горностайпільського ліцею

4️ місце команда «Розважівські соколи» Розважівського ліцею

      Спортсмени отримали не тільки дипломи, а й невеличкі подарунки, які вручила під час привітань та нагородження начальник відділу освіти Іванківської селищної ради Олена Миколаївна Василенко.

     Вітаємо усіх призерів та команду переможців, які будуть представляти Іванківську територіальну громаду у ІІІ-му районному етапі Всеукраїнських шкільних ліг!!!



 | 23.03.2024 | Переглядів: 17 | Коментарів: 0 | детальніше