Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















"Чорнобильські дзвони"


Категорія: Новини та інформація



"Чорнобильські дзвони" "Чорнобильські дзвони" "Чорнобильські дзвони" "Чорнобильські дзвони"

"Ні, це не був лиш день вчорашній, про це історія ще скаже і сама.

 Біль той живий навіки в серці нашім - минулого в Чорнобиля нема…

Анна Ігнатюк

  26 квітня… 30 років минуло з того трагічного дня, коли відбулася жахлива аварія на Чорнобильській АЕС – найбільша аварія ХХ століття, яка чорним крилом торкнулася  нашої землі та змінила долі цілих поколінь.

  З  нагоди   річниці аварії на ЧАЕС та з метою вшанування ліквідаторів наслідків катастрофи в школах району проведенено лінійки-реквієми "Чорнобильські дзвони". Не одна сльоза прокотилася по щоці, доки лунали зворушливі віршовані рядки,  відліковував поштовхи серця у хвилину мовчання   чорнобильський дзвін, відлітали в синю височінь неба японські журавлики як символ вічності життя. В Іванківських навчальних закладах пролунали зворушливі пісні народного ансамблю « Криничанка»  про нашого земляка Кибенка Віктора та інших вогнеборців, які без жалю віддавали свої життя. Педагогічними та учнівськими колективами Іванківського районного ліцею, Іванківських загальноосвітніх шкіл №1 і №2 здійснено покладання квітів до пам’ятника Віктору Кибенку в парку селища.

  Ми пам’ятаємо й будемо пам’ятати беззастережний подвиг героїв-ліквідаторів. Ми пам’ятаємо й не забудемо ніколи, який вразливий світ довкола нас. Тож будемо назавжди вдячні й відповідальні – і матимемо майбутнє для своїх нащадків…

Василенко Н.В.

методист РМК





 (голосів: 3)
| 28.04.2016 | Переглядів: 948 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: