Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Особистісно – орієнтоване навчання в НУШ


Категорія: Нова українська школа



Особистісно – орієнтоване навчання в НУШ Особистісно – орієнтоване навчання в НУШ Особистісно – орієнтоване навчання в НУШ

 

     Вчителі початкових класів ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2» Зінченко Н.М. та Малашенко Л.В. провели районний семінар на тему: «Особистісно - орієнтоване навчання в НУШ».

     Наталія Михайлівна провела тематичний день «Здорове харчування». День розпочали з ранкової зустрічі, провели бесіду про користь їжі, склали з лего слово «їжа», пограли в гру «Здорова і шкідлива їжа», де діти обирали продукти і розташовували на зубчиках, а також розгадували ребус «Здорові зуби».

     На уроці математики працювали в парах. Купували продукти за заданим бюджетом, планували покупки з даних наборів продуктів і цін. Це була групова робота. Діти вчилися обирати корисні продукти у співвідношенні з ціною, працювали з цеглинками лего та грали в гру «Так-Ні».

     На уроці української мови складали правила здорового харчування. Здобувачі освіти мали досвід працювати і комунікувати в групах. Вони утворювали речення з поданих слів і ставали у певному порядку.

     На завершення дня діти власноруч приготували смачні фруктові салати. Це був захопливий і цікавий день! У них все вийшло! Зі слів учнів: «Це найкращий день у школі»!





 (голосів: 3)
| 11.03.2021 | Переглядів: 827 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: