Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Інтеграція навчальних предметів, як ефективна форма навчання молодших школярів


Категорія: Нова українська школа



Інтеграція навчальних предметів, як ефективна форма навчання молодших школярів Інтеграція навчальних предметів, як ефективна форма навчання молодших школярів Інтеграція навчальних предметів, як ефективна форма навчання молодших школярів Інтеграція навчальних предметів, як ефективна форма навчання молодших школярів

 

     23 лютого 2021 року на базі ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбувся семінар з проблеми «Інтеграція навчальних предметів у початковій школі, як ефективна форма навчання молодших школярів».

     Семінар провела вчителька вищої категорії Гутівська О.В, яка дала відкритий інтегрований урок з математики – «Додавання та віднімання двоцифрових чисел з переходом через десяток»; ЯДС – «Як упізнати весну»; дизайн і технології – «Виготовлення весняної квітки».

     Цікаво було спостерігати за уроком, який пройшов на досить високому рівні. Вчителька зуміла розкрити тему уроку та досягти мети в ігровій формі, що надзвичайно сподобалося учням. Діти із захопленням брали участь у роботі, показували реальні знання та прагнення до навчання.

     Олена Василівна показала свою майстерність, щиро поділилася своїм досвідом з молодими колегами. На уроці панувала дружня робоча атмосфера.





 (голосів: 2)
| 12.03.2021 | Переглядів: 782 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: