Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Крок на шляху до освітньої реформи


Категорія: Нова українська школа



Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи Крок на шляху до освітньої реформи

 

     У період з 02. по 13 серпня 2021 року вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Іванківської селищної ради підвищували кваліфікацію відповідно до Концепції «Нова українська школа». Зроблено ще один крок на шляху до освітньої реформи. У цьому навчальному році всі учні початкових класів навчатимуться за єдиним Державним стандартом початкової освіти.

     У творчій та відкритій для спілкування й діалогу атмосфері тренінгових занять педагоги проаналізували проблеми й виклики освітньої реформи, визначили нові ролі й важливі завдання вчителя в контексті сучасних змін, акцентували увагу на ключових поняттях тематичного і діяльнісного підходів,опрацювали сучасні методики й стратегії навчання учнів у початковій школі.

     Особливо емоційним і пізнавальним було спілкування у колі «ранкових зустрічей», під час гри-руханки, у ході презентацій, творчих робіт, створених в командах.

     Педагоги обговорили питання формувального оцінювання учнів початкових класів та створення освітнього простору для навчання та розвитку молодших школярів в умовах реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти.





 (голосів: 3)
| 31.08.2021 | Переглядів: 862 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: