Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Формування читацької компетентності у молодших школярів


Категорія: Нова українська школа



Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів Формування читацької компетентності у молодших школярів

 

     20.02 2023 р. на базі Запрудської філії Іванківського ліцею № 1 відбувся майстер-клас для вчителів початкових класів з теми «Формування читацької компетентності у молодших школярів», який провела Кириленко Ганна Вікторівна.

     Учасникам майстер-класу продемонстрували цікаві методичні прийоми, різноманітні форми та види читання, використання інтерактивних методик та ІКТ-технологій  на уроках читання.

     Педагоги мали змогу поглибити свою фахову майстерність щодо формування читацьких компетентностей, практично тренувалися застосовувати діяльнісні методи, стратегії, технології.   

     Всі учасники отримали практичні знання та безліч цікавих ідей, які зможуть використовувати в своїй педагогічній діяльності. Майстер-клас пройшов у затишній, невимушеній, комфортній атмосфері.





 (голосів: 1)
| 23.02.2023 | Переглядів: 153 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: