Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Творимо себе! Творимо Україну!


Категорія: Виховна робота



Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну! Творимо себе! Творимо Україну!

 

     Активні та ініціативні лідери Парламенту дітей Іванківщини зібралися 08 вересня в Центрі дитячої та юнацької творчості Іванківської територіальної громади.

     Юних активістів привітала директор Іванківського ЦДЮТ - Наталія Василишина, побажала натхнення, цікавих ідей, задумів для створення нових проєктів та їх успішної реалізації.

     В ході інтерактиву «Проєктуємо-реалізуємо» культорганізатор центру Тетяна Голяк, обговорила з дітьми участь в акціях «Чиста Земля – мирне життя», «Батарейки, здавайтеся!» та план реалізації проєкту, присвяченого 30-річчю Незалежності України «Україна від А до Я: нам є ким пишатися».

     «Родзинкою» початку навчального року на Київщині став старт акції у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Зелена країна”. У закладах освіти Київщини за ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна з 1 вересня проводиться акція «Зростаємо разом», до якої долучилися лідери учнівського самоврядування, педагоги та працівники місцевого лісгоспу. Було висаджено саджанці горобини, що стануть в майбутньому яскравою окрасою території закладу.

     За активну участь та надану допомогу в підготовці та проведенні акції висловлюємо вдячність працівникам ДП «Іванківський лісгосп» - лісничому Жеревського лісництва Леоніду.

     Сингаєвському, провідному інженеру з лісових культур Наталії Нечипоренко та особисто директору підприємства - Віктору Шихненку, за сприянням якого були надані саджанці горобини для акції.

     Екологічна свідомість є невід'ємною складовою процесу виховання та становлення громадянина з активною життєвою позицією.

     Тож, долучаймося до даної акції і дбаймо про збереження та збільшення зелених насаджень.

     Робімо світ кращим!





 (голосів: 3)
| 08.09.2021 | Переглядів: 826 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: