Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















День пам'яті жертв голодоморів


Категорія: Виховне середовище закладів освіти



День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів День пам'яті жертв голодоморів

 

     Щороку, в останню суботу листопада, в Україні вшановують пам'ять жертвам голодоморів. То була страшна трагедія для українського народу. В Україні та в усьому світі у цей день люди традиційно запалять свічки у вікнах - на знак пам'яті та пошани до мільйонів українців, які загинули внаслідок геноциду. Саме його нині називають геноцидом українського народу.

     У закладах загальної середньої освіти Іванківської селищної територіальної громади було проведено: виховні години «Запали свічку пам'яті», учні виготовляли саморобки «Колосок», малювали малюнки та переглядали мультфільми на дану тематику, виготовили символічні свічки, колоски, у шкільних бібліотеках була організована виставка літератури, учні читали вірші та спогади очевидців тієї страшної трагедії.





 (голосів: 2)
| 29.11.2021 | Переглядів: 576 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: