Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура”


Категорія: Патріотичне виховання



На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура” На Київщині пройшов обласний етап гри “Джура”

 

     На Київщині з 16-18 червня відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який цьогоріч проводиться у офлайн. Серед 7 роїв джур старшої вікової групи (молоді козаки та козачки 15-17 років) участь у грі взяв і рій Іванківського ліцею №2 «Іванківські соколята». Виховники рою: Олійник Світлана Леонідівна та Литвин Вікторія Володимирівна.

     Всі три дні панувала неймовірна атмосфера, взаємопідтримка, гарний настрій, нові знайомства. Кожного дня проходили конкурси та вишколи:

v Впоряд

v Стрільба з пневматичної зброї

v Таборування

v Топографія

v Тактична медицина- конкурс та вишкіл

v Саперна підготовка

v Туристична смуга перешкод

v Фестиваль - огляд "Ватра"

v Інтелектуальний конкурс «Відун»

     За результатами Гри рій «Іванківські соколята» має такі досягнення:

v Метання гранати - І місце;

v Козацький гарт – ІІ місце;

v Впоряд - ІІІ місце;

v Відун - ІІІ місце;

     По закінченню Гри рій «Іванківські соколята» долучилися до «доброї справи», саме в'язання сітки для воїнів ЗСУ та зборі коштів на дрона.

     Хочемо подякувати джурам та їх виховникам за участь, нашим ЗСУ за можливість бути у безпеці, а також всім хто безпосередньо долучився до організації Гри.





 (голосів: 1)
| 20.06.2023 | Переглядів: 375 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: