Меню

Архів

Березень 2024 (6)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Як зацікавити дітей наукою???


Категорія: Профорієнтація учнів

Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою???

     Дитина переймається навіть маленьким дослідом, якщо вона зробила його сама. Закордоном навчання через експерименти і застосування знань на практиці вже давно використовується для освоювання матеріалу.

     Сьогодні для учнів Іванківської ЗОШ №1 та ЗОШ №2 та районного ліцею стало можливим провести деякі досліди власноруч. А учні ліцею навіть навчили  своїх друзів деяким експериментам особисто завдяки ТОВ «Міжшкільний ресурсний центр «Нова школа».

     Для тих, хто хоче зацікавлювати дитину дослідами, обмежень немає, тому День науки був неперевершеним. За допомогою цікавих експериментів учні мали змогу побачити роботу різних приладів та отримати нові знання з природничих дисциплін. Ресурсний центр провів з учнями цікаву тематичну вікторину за активну участь в якій переможці отримали призи.



 | 05.02.2020 | Переглядів: 799 | Коментарів: 0 | детальніше

Калейдоскоп професій


Категорія: Профорієнтація учнів

Калейдоскоп професій Калейдоскоп професій Калейдоскоп професій Калейдоскоп професій

     Ким бути? Це питання хвилює і хвилюватиме людей в усі часи.

     15 листопада вихованці гуртків, учні Іванківської ЗОШ № 2 з класоводом  Т.В. Кравчук здійснили мандрівку світом професій, яку підготувала культорганізатор Іванківського районного ЦДЮТ Тетяна Голяк.

     У віршованій формі діти представили різні види професій, акцентуючи увагу на їхню вагомість у суспільстві. Беручи участь у вікторинах «Панорама професій», «Шифрувальники», діти за поданими предметами відгадували, якій професії вони належать; розподіляли професії за групами; відгадували професії за асоціаціями; висловлювали міркування, що станеться, якщо люди не вийдуть на роботу. А ще висловлювали думки, ким мріють стати у майбутньому та що треба робити, щоб мрія втілилася у життя.

     Сподіваємося, що через декілька років сьогоднішні учні стануть справжніми професіоналами - програмістами, педагогами, режисерами, будівельниками, дизайнерами... А ще хорошими людьми, гідними громадянами своєї країни.



 | 15.11.2019 | Переглядів: 854 | Коментарів: 0 | детальніше

КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі


Категорія: Профорієнтація учнів

КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі КВК «Обери майбутнє» 2019 р. в Іванківському районі

     Профорієнтаційна гра «Обери майбутнє» - це ще один крок в допомозі молоді пізнати світ професій та здійснити правильний вибір свого професійного майбутнього.

     07 листопада 2019 року в актовому залі дитячої школи мистецтв імені М.Приймаченко відбувся районний відбірковий етап профорієнтаційного конкурсу «Обери майбутнє».

     Захід розпочався з привітальних слів організаторів конкурсу (Іванківський районний центр зайнятості та відділ освіти Іванківської РДА) та побажань всім учасникам здійснити правильний вибір майбутньої професії та реалізувати себе як професіонала.

     У заході взяли участь 6 команд Іванківського району:

- Обуховицького НВО «Село і люди»;

- Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 «Нове покоління»;

- Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст..№2 «Кульбабки»;

- ОНЗ Прибірського НВО «Фіксики»;

- Горностайпільського НВО «ЛЮДИ. Restart»;

- Сукачівського НВО «Шанс»;

та одна команда Поліського району «РВС.У.(радісні, веселі, сучасні українки)».

     Учні відобразили різноманітний світ професій та усвідомлення того, що треба наполегливо працювати над втіленням своєї омріяної професії, щоб стати хорошим фахівцем обраної справи.

     У всіх  конкурсах відчувався справжній патріотичних дух учасників команд, належна підготовка та піднесений настрій.

     Переможцем стала команда Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 «Нове покоління», ІІ місце зайняла команда Горностайпільського НВО «ЛЮДИ. Restart», ІІІ місце - команда Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 «Кульбабки».

     На завершення від членів журі пролунали слова подяки за якісний рівень підготовки виступів команд та урочисте нагородження переможців грамотами та цінними призами.



 | 07.11.2019 | Переглядів: 1077 | Коментарів: 0 | детальніше

ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє»


Категорія: Профорієнтація учнів

ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє» ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє» ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє» ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє» ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє» ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє»

     У рамках освітньо-інформаційної програми, представники компанії«Енергоатом» забезпечили учням Іванківського району (Іванківський районнийліцей, Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст. No 1, Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст. No 2) поїздку на екскурсію, що відбулася 6 листопада у місті Києві.

     Учні відвідали виставку ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс україни: сьогодення і майбутнє». Цей ключовий професійний захід покликаний служити вирішенню практичних завдань з модернізації та розвитку паливно‐енергетичного комплексу.

     Поїздка видалася змістовною та цікавою. Виставка Компанії була представлена у цікавих локаціях, наприклад, сенсорна карта з розташуванням атомних електростанцій України, 3-D окуляри віртуальної реальності тощо. Діти мали змог уперевірити свої знання про АЕС, ядерні реактори чи радіацію. Наприкінці екскурсії учнів почастували смачним обідом. Від поїздки всі отримали приємні враження табажання співпрацювати й надалі.



 | 06.11.2019 | Переглядів: 1344 | Коментарів: 0 | детальніше

День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл


Категорія: Профорієнтація учнів

День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл
     3 жовтня 2019р. за ініціативи Іванківського районного центру зайнятості у районному будинку культури відбувся День кар´єри для старшокласників та випускників загальноосвітніх шкіл.
      На заході були присутні: в.о. голови Іванківської РДА - Тетяна Свириденко, голова Іванківської районної ради - Валерій Потієнко, директор Іванківського районного центру зайнятості - Людмила Леляк та представники вищих навчальних закладів України.


 | 03.10.2019 | Переглядів: 899 | Коментарів: 0 | детальніше

Запрошуємо на навчання до ВНЗ цивільного захисту України


Категорія: Профорієнтація учнів

     ВНЗ цивільного захисту України має широку базу знань і гарну технічну базу. Методика викладання знаходиться на високому рівні. І якщо обирати ВНЗ для отримання квитка у майбутнє, то ВНЗ цивільного захисту України це найкращий вибір!

     ГУ ДСНС України у Київській області запрошує на денну форму навчання за державним замовленням до вищих навчальних закладів цивільного захисту України у 2019 році, на базі наступних навчальних закладів:

     - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків);

     - Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м. Черкаси);

     - Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів);

     Вступ до ВНЗ ДСНС України здійснюється за конкурсом на підставі результатів зовнішнього незалежного оцінювання знань кандидатів на навчання та вступних випробувань з фізичної підготовки. Майбутні рятівники за станом здоров’я повинні бути придатними до військової служби, мати гарну фізичну підготовку та належні знання з профільних предметів: українська мова та література, математика, фізика та інші.

     При успішному проходженні конкурсу кандидати зараховуються до навчального закладу як курсанти на денну форму навчання за рахунок державного бюджету з терміном навчання 4 роки за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Курсанти забезпечуються форменим одягом встановленого зразка, безкоштовним житлом та харчуванням. Випускникам ВНЗ ДСНС України присвоюються спеціальні звання лейтенант служби цивільного захисту з постановкою на спеціальний облік та забезпечується 100-відсоткове працевлаштування.

     За детальнішою інформацією звертайтесь до Іванківського РС ДСНС України у Київській області що знаходиться за адресою: смт Іванків вул. Михайлівська, 3


 

 

 





 | 23.01.2019 | Переглядів: 1026 | Коментарів: 0 | детальніше