Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Семінар-практикум для вчителів іноземної мови


Категорія: Педагогічні спільноти



Семінар-практикум для вчителів іноземної мови Семінар-практикум для вчителів іноземної мови Семінар-практикум для вчителів іноземної мови Семінар-практикум для вчителів іноземної мови Семінар-практикум для вчителів іноземної мови Семінар-практикум для вчителів іноземної мови

 

     Прагнення домогтися глибоких, міцних знань та стійкого інтересу до іноземної мови вимагає від вчителів застосування інтерактивних методів, які дають можливість учням навчитися працювати у парах, групах, творчо мислити, висловлювати й аргументувати власну думку, обговорювати, розв’язувати проблемні життєві ситуації.

     25 січня 2022 року на базі Шпилівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» пройшов семінар-практикум для вчителів іноземної мови Іванківської СТГ. Вчитель англійської мови вищої кваліфікаційної категорії Зінченко Олег Ігорович провів відкритий урок в 11 класі на тему «Охорона довкілля. Глобальні проблеми людства».

     Основною метою вчителя було показати, як підвищити ефективність уроку, використовуючи різноманітні інтерактивні технології, форми та методи роботи. Тільки спільна праця вчителя та учня приведе до позитивних результатів, успіху та інтелектуальної спроможності. Також Зінченко О.І. провів з учнями 8,11 класів вікторину на знання культури, історії, географії англомовних країн та граматики англійської мови. Олег Ігорович презентував власний досвід педагогічної діяльності.

     Координатор заходу, консультант КЗ ІСР «ЦПРПП» Василенко Н.В. підвела підсумки роботи, наголосивши на необхідності постійного професійного самовдосконалення з метою підготовки до роботи в умовах Нової української школи.

     Семінар пройшов на високому науково-методичному рівні та відзначений учасниками ефективним, пізнавальним, цікавим.





 (голосів: 2)
| 25.01.2022 | Переглядів: 708 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: