Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Методичний калейдоскоп для вчителів біології


Категорія: Педагогічні спільноти



Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології Методичний калейдоскоп для вчителів біології

 

     09 лютого 2022 року на базі ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відбулася зустріч для вчителів біології Іванківської СТГ. Вчитель вищої кваліфікаційної категорії Берегова Тамара Степанівна презентувала «Лайфхаки для НЕнудного уроку». Основною метою вчителя було показати, як підвищити ефективність уроку, використовуючи різноманітні інтерактивні технології, форми та методи роботи. Тамара Степанівна практично показала використання різноманітних платформ і сервісів організації навчання:

- Kahoot!

- Google Classroom

- LearningApps.org

- Classtime та ін.

     Учителі мали змогу пройти тестування у вигляді гри, практично створити хмари слів, пройшли цікаві квести, отримали відповіді на свої запитання та безліч рекомендацій від Берегової Т.С.

     Координатор заходу, консультант КЗ ІСР «ЦПРПП» Василенко Н.В. підвела підсумки роботи, наголосивши на необхідності постійного професійного самовдосконалення з метою підготовки до роботи в умовах Нової української школи. Зустріч пройшла на високому методичному рівні та відзначена учасниками ефективною, пізнавальною, цікавою. Учасники  висловили щиру подяку за високий рівень організації та належну якість проведення заняття.





 (голосів: 2)
| 09.02.2022 | Переглядів: 621 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: