Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Семінар для учителів української мови та літератури


Категорія: Педагогічні спільноти



Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури Семінар для учителів української мови та літератури

 

     22 лютого на базі ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відбувся семінар-практикум для вчителів української мови та літератури «Розвиток творчих здібностей учнів у навчально-виховному процесі».

     У ході семінару-практикуму проведено:

 - відкритий урок з української мови у 9 класі «Безсполучникове складне речення» (учитель Осипенко Ірина Андріївна);

 - відкритий виховний захід «Літературний ярмарок» (учитель Дідківська Надія Василівна).

     Урок проходив під гаслом «Урок зі смаком шоколаду», тому  розпочався він із цікавого вступу: зустріч з О.Авраменком з приводу написання слова «тирамісу». Далі учні згадали про складне речення, його види, смислові відношення між частинами складного речення. Під час уроку була робота біля дошки, коментоване письмо, інтерв’ю з дієтологом, дослідження-інформація у формі гри «Kahoot!», рекламні ролики про шоколад та ін.

     Літературний ярмарок, який підготували старшокласники, розпочався з декламування поезії «Ярмарок» Л.Глібова. Далі присутні могли насолодитися інсценізацією уривків з творів Нечуя-Левицького, Квітки-Основ’яненка, Котляревського, Карпенка-Карого, Старицького. Крім того, у виконанні учнів прозвучали гуморески Глазового, Руданського. Кращі знавці і шанувальники української поезії читали напам’ять  вірші О.Олеся, І.Франка. Учасники семінару обговорили модельні навчальні програми для 5-6 класів НУШ мовно-літературної освітньої галузі.

     Координатор заходу, консультант КЗ ІСР «ЦПРПП» Василенко Н.В. підвела підсумки роботи, ознайомила присутніх із завданнями Нової української школи, побажала всім успіхів у роботі та готовності бути агентами змін в реформі освіти . 





 (голосів: 2)
| 23.02.2022 | Переглядів: 759 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: