Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів


Категорія: Педагогічні спільноти



Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів Діяльнісний підхід у навчальному процесі учнів початкових класів

 

     Сьогоднішнє суспільство потребує людей, які вміють творчо і креативно мислити, застосовувати набуті знання в складних, часто нестандартних ситуаціях, швидко розв’язувати проблеми, створювати нове, працювати в команді. Як цього досягти? Звісно, для формування такої особистості треба використовувати у шкільному навчально-виховному процесі інноваційні методи і прийоми навчання, особливі завдання і вправи, які б реалізовували всі ці потреби.

     Тому, одним із способів вирішення всіх цих завдань, що стоять перед початковою ланкою є саме діяльнісний підхід і ігрові методи навчання, адже саме в дії діти вчаться застосовувати набуті знання на практиці, а дидактичні ігри сприяють досягненню навчальних цілей і підвищенню мотивації до здобуття знань.

     16 лютого в Іванківському ліцеї №2 відбулося засідання малого методичного центру, де обговорювали шляхи впровадження діяльнісного методу, який дозволяє дітям глибоко поринути у таємниці навчального предмету, оволодіти методами його пізнання та різними способами розв’язання завдань.

     Вчителі початкових класів Проява Л. Д, Якименко Г. М. та вчителька англійської мови Кириленко Л.О. провели цікаві відкриті  уроки, де вміло використали кубики Блума, провели роботу в групах, роботу з цеглинками, використовували різноманітні інноваційні форми і методи роботи на уроці. Ковальчук Н.І. розповіла про онлайн - інструмент - MentiMeter та його можливості.





 (голосів: 1)
| 21.02.2023 | Переглядів: 176 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: