Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти


Категорія: Педагогічні спільноти



Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти Навчання учнів початкових класів за напрямками STEM-освіти

 

     16 лютого 2023 року на базі Феневицького ліцею відбулося онлайн-засідання малого методичного центру з теми «Впровадження STEM-освіти в НУШ».

     Навчання і виховання дітей за напрямами STEM-освіти дає вчителям можливість розвивати в учнів уміння бачити проблему, формулювати дослідницьке питання і шукати шляхи його розв’язання, виховувати стійкість у відстоюванні своєї позиції та оригінальності ідеї, здатність до абстрагування чи аналізу, конкретизації або синтезу, що цілком відповідає тенденціям розвитку суспільства  в майбутньому. 

     Керівник малого методичного об’єднання Т. М. Швалюк поділилась порадами практичного використання елементів SТEM-освіти на уроках в початкових класах.

     Україна вже вдруге святкує День єднання, який був започаткований Указом Президента України Володимира Зеленського 16 лютого 2022 року. Метою свята є посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

     Вчителька початкових класів Шпилівського ліцею Баранова Світлана Володимирівна підготувала презентацію на тему «Єдина, незламна, могутня Україна». 

     Презентація була змістовною та пізнавальною.

     Також вчителі обговорили використання застосунку HUMAN в освітньому процесі.





 (голосів: 1)
| 21.02.2023 | Переглядів: 134 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: