Меню

Архів

Березень 2024 (6)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи!


Категорія: Методична робота



Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи! Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи! Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи! Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи! Вітаємо освітян Іванківського, Кагарлицького районів з новими досягненнями командної роботи!

 

     4 серпня 2020 року у Київському Палаці Спорту розпочала роботу Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2020», організаторами якої є компанія «Виставковий Світ» за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
     З приємністю і радістю інформуємо про результати командної роботи відділів освіти, районних методичних кабінетів, закладів освіти, які презентували матеріали своєї діяльності у конкурсі з номінацій Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2020», який проводився у лютому-березні 2020 року.
     Матеріали закладів освіти, районних методичних кабінетів відзначено дипломами за активну участь у презентації досягнень із модернізації національної освіти:
     Іванківський район:
1. Районний методичний кабінет відділу освіти Іванківської районної державної адміністрації Київської області.
2. Іванківський центр розвитку дитини «Веселка».
3. Іванківський районний центр дитячої та юнацької творчості Київської області.
4. Іванківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Київської області.
5. Іванківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Київської області.
6. Іванківський районний ліцей Київської області.
     Дякуємо усім учасникам і співорганізаторам за активну позицію, злагоджену командну роботу, уміння і бажання працювати в сучасних умовах, упроваджувати нові форми і технології освітньої діяльності, готувати розробки власних напрацювань, презентувати їх освітянам області й усієї України!
     Ваша праця – приклад того, як спільними зусиллями місцеві органи управління освітою, районні методичні служби, заклади дошкільної, загальної середньої, позашкільної, післядипломної освіти шукають можливості працювати по-новому, діяти спільно, реалізувати на практиці педагогіку партнерства, розвиваються й упроваджують у практику кращі взірці освітньої діяльності.
     Ваша діяльність є підтвердженням того, що хто хоче, той робить, відкриває, досягає, здобуває!
     І хай великими кроками упроваджуються реформи, зміни в управлінні державою, роботі методичних служб, діяльності закладів освіти, разом – ми сила, ми творимо Нову українську школу, упроваджуємо нові проєкти, технології, методики.
     Усім причетним керівникам місцевих органів управління освітою, методичних служб, керівникам і педагогам закладів освіти щиро дякуємо за уміння працювати і досягати, здобувати і перемагати!
     Чекаємо ваших нових розробок, матеріалів, проєктів на наступних виставках, заходах, у закладах освіти, у щоденній творчій і натхненній, складній і благородній роботі з дітьми в ім’я розвитку і процвітання Української держави, національної освіти!





 (голосів: 2)
| 04.08.2020 | Переглядів: 759 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: