Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей


Категорія: Методична робота



Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей Круглий стіл для вчителів мовно-літературної та історичної галузей

     28 березня 2023 року на базі Іванківського ліцею №2 було проведено круглий стіл для вчителів історії та вчителів української мови і літератури «Сучасний учитель - сучасні технології». У роботі заходу взяли участь 29 учителів закладів загальної середньої освіти.

     Метою круглого столу було поширення і використання в педагогічній практиці нових, ефективних методів освітньої діяльності, утвердження позитивних результатів оновлення освіти, поширення кращих зразків педагогічного досвіду. Під час зустрічі обговорювалися концептуальні засади Нової української школи, особливості створення освітнього середовища, питання патріотичного та національного виховання на уроках, використання нових освітніх технологій. У висвітленні даних питань взяли участь вчителі, які атестуються в цьому навчальному році: Степаненко В.М., учитель історії Блідчанської філії Іванківського ліцею №1; Мельниченко С.В., учитель історії Сукачівського ліцею; Дубинська Г.М., учитель історії Іванківського ліцею №2; Кузьміна Л.В. та Скворцова І.С. - учителі Іванківського ліцею №1.

     У роботі практичного модуля поділилися досвідом вчитель української мови та літератури Іванківського ліцею №2 Фещенко Валентина Миколаївна - презентація «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури», вчитель української мови та літератури Сукачівського ліцею Коноваленко Петро Іванович - «Використання тестів на уроках української мови та літератури», вчитель української мови та літератури Обуховицького ліцею Денисенко Тетяна Миколаївна, вчитель української мови та літератури Русаківської філії Прибірського ліцею Рабштина Надія Михайлівна.

     Цей захід об’єднав педагогів громади, став платформою для обміну досвідом. Учителі відпрацювали навички використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій в організації навчання суспільно-гуманітарних дисциплін у школі. Пріоритетами діяльності вчителів визначено впровадження новітніх освітніх технологій, формування ефективної партнерської взаємодії, реалізація ідей компетентнісного навчання.





 (голосів: 2)
| 29.03.2023 | Переглядів: 143 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: