Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















День української писемності та мови в дошкільних закладах


Категорія: Дошкільна освіта



День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах День української писемності та мови в дошкільних закладах

 

     9 листопада - визначна дата в історії українського народу. Незалежна Україна вшановує Преподобного Нестора Літописця та відзначає День української писемності та мови.

     Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі - славній Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас - багата, мелодійна, щира, як і душа українського народу. Її зміцнення та розвиток - почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України.

     До Дня української писемності та мови у Іванківському ЗДО №1 «Сонечко» були проведені тематичні заходи: заняття «Поети та письменники України», «Я - українець, моя рідна мова - українська»; літературна вікторина «На галявині казок»; розучування з дітьми народних ігор; розповідання українських народних казок та їх драматизація дітьми; слухання та розповідання віршів Т.Г. Шевченка; поповнено у групах бібліотечки для дітей книжками  українською мовою.

     У рамках співпраці з ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» до нас завітали учні 4 класу, які зустрілись з вихованцями старшої групи «Веселка». Під керівництвом вчителя Правдивої Л.П., заступника директора Цудінович Н.І. та вихователя Селезньової С.В. і вихователя-методиста Ющенко Г.А. відбувся спільний захід із вшанування української мови та писемності. Діти декламували вірші, згадали перлини усної народної творчості, викладали слова української мови, разом переглянули презентацію, обмінялись подарунками на згадку.





 (голосів: 4)
| 19.11.2021 | Переглядів: 572 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: