Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях»


Категорія: Дошкільна освіта



Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях» Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях» Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях» Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях» Засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях»

 

     30.11.2021р. на базі ЦРД «Веселка» відбулося засідання спільноти музичних керівників ЗДО Іванківської громади «Весела логоритміка на музичних заняттях».

     Музичний керівник ЦРД «Веселка» Давиденко Алла Миколаївна, вихователь-методист вищої категорії, показала слухачам музичний захід з логоритміки «Чудернацька сова». Логоритмічне заняття – це методика, яка спирається на зв'язок слова, музики і руху і включає в себе музично-рухові, комунікативні, мовленнєві, пальчикові  та інші ігри.

     Під час заняття діти подорожували до лісу, де познайомились з його мешканцями. Чудернацька Сова переплутала назви тварин, а діти допомогли тваринкам дізнатись, хто вони є насправді.

     Було використано багато музичних, музично-ритмічних ігор, пісень, таночки та гру на музичних інструментах. Задоволення від подорожі отримали не тільки діти, а й дорослі. Захід пройшов у позитивному настрої.





 (голосів: 2)
| 01.12.2021 | Переглядів: 593 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: