Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ


Категорія: Заходи



Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ

 

     16 лютого 2022 року на базі Сукачівського НВО «ЗОШ  І-ІІІ ступенів-дитячий садок» відбулося засідання школи удосконалення педагогічної майстерності вчителів початкових класів з теми «Розвиток критичного мислення в учнів початкових класів НУШ».

     «Роби як ми, роби краще нас» - ось девіз уроків з використанням технології критичного мислення. Навчити дітей критично мислити - означає правильно поставити запитання, направити увагу в правильне русло, вчити робити висновки та знаходити рішення. Для того, щоб кожна дитина могла розвинути свої творчі можливості, необхідне розумне керівництво з боку вчителя. Тому вчителі обговорювали основні методи і форми з технології критичного мислення.

      Практичне застосування технології відбулося на відкритому уроці з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» з теми «Організм людини» в третьому класі, вчитель Шеренок С.В. Протягом уроку було застосовано різноманітні педагогічні прийоми, які спонукали учнів до творчої активності: діаграма Венна, кубик Блума, фішбоун, складання сенканів. Зацікавили учнів вправи з цеглинками ЛЕГО. Діти показали вміння працювати в групах.

     Педагоги жваво обговорювали та ділились досвідом з використання технології  критичного мислення. Успіх змін залежить від вчителя. Від учителя, який постійно вчиться критично оцінювати свою викладацьку діяльність, намагається поглибити  свої знання, шукає педагогічні відкриття, ідеї, нововведення. Великий потенціал для розвитку професійної компетентності вчителя саме в діяльності ось таких шкіл педмайстерності.





 (голосів: 2)
| 18.02.2022 | Переглядів: 863 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: