Меню

Архів

Березень 2024 (6)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення»


Категорія: Нова українська школа



Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення» Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення» Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення» Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення» Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення» Відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення»

 

     22 грудня на базі Запрудської філії ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» відбулось засідання школи педагогічної майстерності з теми «Розвиток критичного мислення».

     Концепція Нової української школи має визначальний вплив на удосконалення методів, методик, засобів навчання сучасних школярів. Як одне з наскрізних завдань сучасного освітнього процесу є розвиток критичного мислення учнів. З огляду на цю актуальну проблему вчителі району розглядали питання застосування методів критичного мислення як засіб формування та розвитку творчих здібностей молодших школярів на уроках.

     Учасники семінару побували на відкритому уроці в 4 класі «Узагальнення і систематизація знань учнів з теми «Природні зони України» (учитель Кириленко Г.В.). Протягом уроку було виконано багато завдань за різними методами та в ігровій формі. Діти не тільки із задоволенням брали участь у роботі, але й показували реальні знання та прагнення до навчання. Робота в групах забезпечила взаємодію між учнями й зробила непрямим керування вчителем класу, що дало змогу виховувати почуття спільноти.

     Учителі початкових класів обговорили інноваційні прийоми роботи: прийом фішбоун, прийом «Кола Вена», використання технології «Кластер» та технології створення сенкану. Учасники семінару проаналізували власний досвід застосування прийомів критичного мислення в роботі з молодшими школярами.

     Семінар пройшов на високому науково-методичному рівні та відзначений учасниками ефективним, пізнавальним, цікавим.





 (голосів: 2)
| 25.12.2021 | Переглядів: 636 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: