Меню

Архів

Березень 2024 (6)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Урочисте вручення шкільних автобусів закладам освіти Київської області


Категорія: Новини та інформація



Урочисте вручення шкільних автобусів закладам освіти Київської області Урочисте вручення шкільних автобусів закладам освіти Київської області Урочисте вручення шкільних автобусів закладам освіти Київської області

 

     Забезпечення рівного доступу дітей та учнівської молоді до якісної освіти та створення комфортного середовища для становлення особистості - один із важливих державних пріоритетів.

     Керівництвом Київської обласної державної адміністрації було прийнято рішення першочергово інвестувати кошти в освіту та забезпечити шкільними автобусами заклади освіти області.

     19 листопада 2020 року на території ТОВ з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «ЕТАЛОН АВТО» в с. Проліски Бориспільського району відбулося урочисте вручення шкільних автобусів закладам освіти Київської області.

     Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін вручив дев’ять ключів від нових автобусів представникам районів, міст та ОТГ.

     Один шкільний автобус отримав і наш район. Це автобус для підвезення дітей та педагогічних працівників новостворених опорних закладів освіти.

     Після реєстрації транспортного засобу діти зможуть насолодитися поїздкою в новому комфортному автобусі.





 (голосів: 2)
| 20.11.2020 | Переглядів: 479 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: