Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Співпраця дошкільної освіти та початкового навчання в умовах НУШ


Категорія: Новини та інформація



Співпраця дошкільної освіти та початкового навчання в умовах НУШ Співпраця дошкільної освіти та початкового навчання в умовах НУШ Співпраця дошкільної освіти та початкового навчання в умовах НУШ

 

     22 березня 2021 року в онлайн - режимі відбулося ІІ засідання обласної педагогічної студії для педагогічних працівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Метою було ознайомити слухачів із досвідом роботи по співпраці дошкільного закладу і школи, щодо впровадження на уроках, заняттях, святах основних методів і прийомів формування у дітей екологічної культури, екологічного мислення та свідомого ставлення до природи, критичного мислення та використання даних знань, умінь у життєвому досвіді.

     Цього разу засідання відбулося на базі ОНЗ « Іванківська ЗОШ  І-ІІІ ступенів №1». Своїм досвідом роботи та співпраці з дитячим садком ділилася вчитель початкових класів Лещенко Валентина Василівна. До уваги слухачів студії були такі заходи: урок « Диво - школа серед різноманіття рослин» і свято « Зустріч Зими і Весни», які пройшли дуже змістовно та цікаво.

     При підготовці заходів вчителька враховувала вікові та психологічні особливості класу, використала різноманітні форми роботи, що сприяло кращому засвоєнню учнями навчального матеріалу та активній роботі учнів.

     Була використана цікава наочність, презентації, цеглинки «Лего», проведені руханки та фізкультхвилинки, вірші, пісні, танці.

     Було приємно і корисно спостерігати за роботою першокласників!





 (голосів: 2)
| 16.04.2021 | Переглядів: 217 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: