Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів


Категорія: Новини та інформація



Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів

 

     07.09.2021 р. на базі Комунального закладу Іванківської селищної ради «Інклюзивно-ресурсний центр» відбулося засідання педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Визначення ролі та орієнтовні напрямки діяльності психологічної служби закладів освіти Іванківської селищної ради». Також на дане засідання були запрошені начальник служби у справах дітей Іванківської селищної ради Матюшок І.Л. та старший інспектор сектору ювенальної превенції Вишгородського РУП ГУНПУ в Київській області капітан поліції Хоменко Н.С.

     Ірина Леонідівна Матюшок ознайомила учасників засідання з новим законодавством в сфері протидії домашнього насильства і насильству за ознакою статі. Також вона детально розповіла присутнім щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи під час виявлення та ведення випадків дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

     Капітан поліції Наталія Святославівна Хоменко обговорила з учасниками засідання про співпрацю закладів освіти Іванківської селищної ради та працівниками поліції в сфері запобігання та попередження випадків булінгу серед учасників освітнього процесу. Також вона нагадала про деякі законодавчі акти в сфері захисту прав дітей.

     Після виступів запрошених гостей голова педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Шихненко Т.В. обговорила з учасниками засідання лист МОН від 16.07.2021 №1\9-363 «Про пріоритетні напрямки роботи психологічної служби у системі освіти у 2021-2022 н. р.».

     При цьому Тетяна Володимирівна більш детально звернула увагу учасників на нововведення та зміни в роботі працівників психологічної служби. Після обговорення приділила увагу темі навчання дітей в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання і порекомендувала колегам звернути увагу на психологічне здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

     Психологічна служба Іванківської селищної ради вітає всіх колег з початком навчального року, успіхів Вам та наснаги!





 (голосів: 2)
| 08.09.2021 | Переглядів: 232 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: