Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Загальноукраїнська акція «Створюємо ліси разом»


Категорія: Новини та інформація



         

 

     1 жовтня стартувала загальноукраїнська акція «Створюємо ліси разом», яка проводитиметься протягом двох місяців на виконання програми Президента України «Зелена країна». Активно долучилися до акції і у ДП "Тетерівського лісгоспу" Кухарському лісництві та навчально-виховному об'єднанні села.

     20 жовтня 2021 року лісничий ДП "Тетерівського лісгоспу" Кухарського лісництва Сергій Вікторович Весельський завітав до Кухарського НВО, прийнявши на себе роль педагога: розповів школярам про важливість зелених насаджень на планеті про дбайливе ставлення до дерев та провів майстер клас з висадки дерев і кущів.

     Працювали усі захоплено та натхненно, а результат спільної роботи потішив серце кожного учасника акції, адже вони дали життя новим рослинам, які з року в рік будуть рости, розвиватися, міцніти і радувати своєю красою. Діти отримали в подарунок від лісників подарунки з свою роботу.

     «Озеленення території біля храму має велике естетичне значення, але в першу чергу зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру» - коментує настоятель храму Церкви Покрови Пресвятої Богородиці села Кухарі протоієрей Василь Венгльовський.

     Загалом під час озеленення об’єкту було висаджено 15 штук дерев і кущів. Проведений захід  в рамках акції «Створюємо ліси разом» дав чудовий результат, для одних – це новий досвід, для інших - щоденна справа, але головна мета досягнута, і свій внесок у озеленення та благоустрій рідного краю лісівники ДП "Тетерівського лісгоспу" Кухарського лісництва та учні Кухарського НВО зробили.





 (голосів: 2)
| 21.10.2021 | Переглядів: 159 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: