Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Учні Іванківщини долучись до міжнародного проекту сприяння миру «ОVUM»


Категорія: Новини та інформація



Учні Іванківщини долучись до міжнародного проекту сприяння миру «ОVUM» Учні Іванківщини долучись до міжнародного проекту сприяння миру «ОVUM» Учні Іванківщини долучись до міжнародного проекту сприяння миру «ОVUM» Учні Іванківщини долучись до міжнародного проекту сприяння миру «ОVUM»

 

     Армін Кьольблі, німецький митець, автор монументальних скульптур-оберегів «Овум», що встановлені у безпосередній близькості від місць, які постраждали внаслідок катастроф. За 28 років він створив вже чотири яйця-велетня. Після встановлення монументальних скульптур-оберегів у Бремерферде (1991), Іванків (2000), Обіліц/Косово (2001) попрямує у листопаді 2021 року «Овум 4» до Оливкової гори в Єрусалимі. Своїми творіннями автор хоче показати людям усієї Землі: таке ніколи не повинно повторитися.

     Сьогодні на Оливковій горі у Єрусалимі вже височить п’ятиметрова бетонна споруда у формі яйця, створена у рамках проекту «OVUM», яка поступово наповнюється листами дітей і молоді з усього світу, які відповідають на питання:

Що очікуєш ти від близького і далекого майбутнього?

Що не повинно бути випущене з поля зору, що на даний момент є важливим?

Що ти хочеш сказати прийдешнім поколінням?

Передбачення, мрії, побажання…

     До цього часу вже зібрано майже 2000 листів і послань. Учні ЗЗСО Іванківської селищної ради (Центру дитячої та юнацької творчості, Іванківського ліцею, ОНЗ «Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст» Сукачівського НВО, Горностайпільського НВО, Розважівської ЗОШ І-ІІІ ст, Обуховицького НВО, Прибірського НВО та ін. також взяли участь у проекті, та відправили більше 100 листів з посланням до майбутніх поколінь.

     Заповнена листами капсула буде закрита у Яйці і відкриється тільки у далекому майбутньому, щоб наші нащадки могли дізнатися, які бажання та уявлення про майбутнє мали люди в минулому, що втілилося у життя.





 (голосів: 3)
| 03.11.2021 | Переглядів: 173 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: