Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Засідання інструкторів з фізичного виховання


Категорія: Новини та інформація



Засідання інструкторів з фізичного виховання Засідання інструкторів з фізичного виховання Засідання інструкторів з фізичного виховання Засідання інструкторів з фізичного виховання Засідання інструкторів з фізичного виховання Засідання інструкторів з фізичного виховання

 

     24 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної освіти ясла-садок комбінованого типу №1 «Сонечко» відбулось засідання педагогічної спільноти інструкторів фізичного виховання громади. Темою заходу було впровадження в роботу з дітьми дошкільного віку системи фізичного виховання, спортивного тренування, корекції, оздоровлення й творчого самовираження дошкільнят за методикою Єфименка М.М. «Горизонтальний пластичний балет» (пластик-шоу). 

     Під час зустрічі педагоги переглянули презентацію по даній темі. Після презентації Денисенко А.О. провела практичний тренінг для педагогів по використанню горизонтального пластичного балету в умовах дошкільного закладу. Всі педагоги прийняли участь у «Зимовій казці».

     Під час зустрічі Вороніна А.В. поділилась досвідом у проведенні рухливих та дидактичних ігор валеологічного спрямування, цікавими ідеями по виготовленню атрибутів для дихальних вправ.

     Всі педагоги отримали розробки занять з горизонтального пластичного балету та музичний супровід до них, підбірку дидактичних та рухливих ігор.

     Впродовж семінару учасники збагатились ідеями та новими формами роботи з фізичного виховання дошкільнят.





 (голосів: 3)
| 26.11.2021 | Переглядів: 213 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: