Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми»


Категорія: Новини та інформація



  Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 31 травня 2018 року № 555 (далі - Положення), наказу відділу освіти Іванківської селищної ради від 19.10 2022 року до 26 листопада 2022 р.

проходить І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми» (далі - Конкурс).

Метою Конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду, оптимізація інноваційної діяльності працівників психологічної служби, підвищення професійної компетентності, якості програм, реалізації творчого потенціалу, престижності професії практичних психологів та соціальних педагогів.

Учасниками Конкурсу можуть бути працівники психологічної служби у системі освіти з відповідною фаховою освітою (практичний психолог, соціальний педагог). Учасником конкурсу може бути як один автор, так і група авторів. Участь у Конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

Учасники конкурсу подають повний комплект матеріалів:

- заявку на участь у Конкурсі (додається);

- авторську програму відповідно до вимог, зазначених Положенням;

- анотацію авторської програми (не більше 4000 знаків, до двох сторінок);

- відгуки керівників закладів освіти, де проходила апробацію програма;

- матеріали, що демонструють реалізацію програми в закладі освіти (фото, відео, відгуки учасників, публікації в ЗМІ).

На титульній сторінці комплекту конкурсної документації необхідно зазначити:вислів «На І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми»; назву програми; прізвище, ім’я, по батькові автора(ів); телефон, електронну адресу.

До участі у Конкурсі допускаються авторські програми у номінації «Профілактичні програми» - програми, спрямовані на формування психологічних знань, підвищення рівня психологічної культури і психологічної компетентності учасників освітнього процесу. Кожна авторська програма оформлюється державною мовою, має бути відредагована, зброшурована (переплетена) та подана на паперовому і електронному носіях (у форматі Microsoft Word, шрифт TimesNewRoman, формат А4, на електронних носіях).

ВИМОГИ до авторських програм:

1. Теоретичні основи програми (опис психологічної/соціальної проблематики).

2. Науково-методичне обґрунтування програми, де зазначено її актуальність, мету, завдання, кількість учасників, а також на яку аудиторію розрахована, на кого спрямована авторська робота, хто має її впроваджувати.

3. Структура та зміст програми (перелік та опис програмних вправ/заходів, модулів, дидактичних розділів тощо залежно від номінації).

4. Опис використаних методик і технологій із зазначенням джерел.

5. Перелік необхідних матеріалів та обладнання для реалізації програми.

6. Строки та етапи реалізації програми.

7. Очікувані результати.

Подати до КЗ ІСР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» матеріали для участі в І етапі Конкурсу згідно з додатками 2,3 на електронних та паперових носіях до 29 листопада 2022 року.

Прізвище, ім'я, по батькові, адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення Конкурсу:

Лич Наталія Василівна, психолог психолог КЗ ІСР «Центр прфесійного розвитку педагогічних працівників» Іванківської  селищної ради natalych8@ukr.net





 (голосів: 1)
| 05.12.2022 | Переглядів: 95 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: