Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Перший сертифікат з початкової освіти


Категорія: Новини та інформація



Перший сертифікат з початкової освіти Перший сертифікат з початкової освіти

 

     Нова Українська Школа - це підхід до навчання, який передбачає не лише здобуття дітьми певного обсягу знань, а й компетентнісну складову, уміння застосовувати набуті знання на практиці, розвиток соціально-емоційних м’яких навичок. Усе це потребує від учителів  використання нових  підходів та методик викладання, але насамперед - розуміння і сприйняття суті змін, які давно назріли в освіті.

     Із самого початку сертифікація переслідувала дві мети: відшукати й мотивувати тих педагогів, які готові просувати реформу «Нова українська школа» й об’єктивізувати процес оцінювання діяльності вчителів. У цьому навчальному році вчителі початкових класів нашої громади взяли участь у процедурі сертифікації. Вона здійснювалась через незалежне тестування, самооцінювання власних компетентностей та глибоке вивчення практичного досвіду роботи педагогів.

     Третій заключний етап пройшла лише вчителька початкових класів Іванківського ліцею №1 Алла Миколаївна Костюкова. Вона щиро ділиться своїми враженнями та мотивує колег пройти її шляхом, відзначаючи, що сертифікація додала  їй впевненості у власних силах і можливостях, умінні презентувати свої здобутки і, головне, - надихає рухатись вперед, не зупиняючись на досягнутому. Тож щирі вітання Аллі Миколаївні з побажаннями творчих здобутків, наснаги, здійснення всіх бажань та мрій!





 (голосів: 1)
| 29.12.2022 | Переглядів: 135 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: