Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Робота педагогічного колективу Іванківського ЗДО №1 «Сонечко»


Категорія: Новини та інформація



     З 1 вересня 2022 року педагогічний колектив Іванківського ЗДО №1 «Сонечко» розпочав свою роботу з організації освітньої діяльності в умовах сьогодення. Насамперед, вихователь-методист, Ющенко Г.А., проаналізувала склад вихованців кожної вікової групи, розробила розклад занять та поділила обов’язки між вихователями і спеціалістами дитячого садочка з метою охоплення дистанційною освітою всіх дітей та оптимізації освітнього процесу. Таким чином в ЗДО працює три групи вихователів, музичні керівники, інструктор з фізкультури, вчитель англійської мови, які, відповідно до розкладу, віковим особливостям дітей (молодший, середній, старший), за вимогами програми, «Українське дошкілля», планують освітні заходи, готують різноманітний матеріал, знімають заняття та монтують відео використовуючи  сучасні інтернет-програми.

     Поступово набувався досвід та зростала професійна майстерність педагогів працювати в умовах онлайн. Селезньова С.В., вихователь, перша відкрила свій ютуб канал https://www.youtube.com/@user-sg7lb6ht2e і почала використовувати новітні технології. Своїм досвідом вона поділилась з колегами та провела для них майстер-клас «Знімаємо відео заняття». Павленко К.В. успішно опанувала простори інтернету та створила ютубканал, який має назву «Дошкільникам» https://www.youtube.com/@user-fh8cm3nk9n.

     Але, враховуючи емоційний стан дітей їх психологічний дискомфорт, практичний психолог Прищепа Т.І. працює з вихованцями на базі ЗДО «Іванко», проводячи заняття індивідуальні та за своєю авторською програмою «Джерельця доброти». Своїм досвідом, професійними здобутками, методичними посібниками, програмами, вона охоче ділиться з колегами на своєму сайті https://cajt-psihologa-prischepi-t-i.mozellosite.com/

     Чижевська І.В. працює з вихованцями старшої логопедичної групи в ЗДО «Іванко», за індивідуальним розкладом та розміщує логопедичні заняття на сторінці групи у вайбері та на сайті садочку, залучає до співпраці батьків.

     Вся робота колективу висвітлюється на сайті дитсадочку https://ivankivskij-zdo-1.mozellosite.com.

     Готові поділитися досвідом «Освіта онлайн» з колегами.  





 (голосів: 1)
| 09.03.2023 | Переглядів: 95 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: