Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН...


Категорія: Новини та інформація



КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН... КОЖЕН ОКРЕМО - ЦЕ КРАПЕЛЬКА, АЛЕ РАЗОМ МИ СТВОРЮЄМО ОКЕАН...

 

     Ми пишаємося кожним героєм, хто боронить наше право жити та працювати у своїй країні. Українці кожного дня вражають світ своєю стійкістю та єднанням. Люди долучаються та самостійно організовують безліч ініціатив, щоб допомогти армії.

     У довоєнний час працівники ЦРД «Веселка» займалися освітньою діяльністю, в закладі лунав сміх малечі, але 24 лютого широкомасштабна війна внесла свої корективи - ми перейшли на дистанційну форму навчання. Діти, батьки, працівники закладу з нетерпінням чекають перемоги над клятим ворогом, який щоденно забирає життя мирних жителів, дітей, воїнів, руйнує нашу квітучу неньку Україну.

     Волонтерство зараз - це не лише можливість реалізувати себе, а й можливість стати причетним до нашої майбутньої Перемоги й особисто наближати її.

     Спільно з Іванківським волонтерським центром «4.5.0.», волонтерів та щирих патріотів України, людей, які вже тривалий час щоденно допомагають нашим воїнам звільняти українську землю від російських окупантів, колектив ЦРД «Веселка» після деокупації розпочав допомагати, підтримувати українську армію.

     У своєму закладі освітяни «Веселки» долучаються до допомоги нашим воїнам, які перебувають на ротації, виготовляють «окопні» свічки, нарізають смужки для сіток, і вже оволоділи умінням плести сітки та донатять на потреби ЗСУ. Кожен донат допомагає закривати потреби наших захисників і робить нас на крок ближчими до Перемоги.

     Пам’ятайте, що кожен здобуває Україні славу на своєму фронті.

     Бажаючі допомогти волонтерському центру «4.5.0.» можуть переказати кошти на картку 5168757396750806, отримувач Алексєєва Ірина Петрівна. Продовжуємо допомагати ЗСУ, щоб наші захисники завжди відчували підтримку. Наближаємо перемогу разом!





 (голосів: 1)
| 19.05.2023 | Переглядів: 118 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: