Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки


Категорія: Новини та інформація



Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки

 

     Виклики в Україні, пов’язані з пандемією COVID - 19 та широкомасштабною війною, яку розв’язала російська федерація, спричинили суттєві зміни у напрямках, формах, методах професійної діяльності вчителів початкових класів.

     Психосоціальна підтримка розвитку та навчання дітей, забезпечення їхнього благополуччя в закладах освіти в умовах надзвичайних ситуацій є одним з провідних завдань педагогічної діяльності, вирішення якого потребує практико зорієнтованої підготовки педагогів. Саме тому, 15 травня 2023 р. був проведений тренінг «Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки» в якому взяли участь 18 вчителів початкових класів. Навчання проводила Лещенко В.В., вчитель початкових класів Іванківського ліцею №1. Результатом тренінгу стало поглиблення й розширення знань з теорії і практики психології надзвичайних ситуацій, педагогіки гри, ефективних стратегій психосоціальної підтримки розвитку та навчання дітей в умовах надзвичайних ситуацій, зокрема засобами навчання через гру.

     В кінці заходу говорили також про завжди актуальне - оцінювання, адже при розбудові НУШ саме воно є ключовим і рушійним моментом. Гніденко В.М., консультант КЗ ІСР «Центру професійного розвитку педагогічних працівників», розставила акценти щодо форм оцінювання учнів. Учителі отримали змістовні відповіді на питання, які хвилюють, особливо напередодні закінчення навчального року.





 (голосів: 1)
| 22.05.2023 | Переглядів: 94 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: