Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти»


Категорія: Новини та інформація



Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» Розпочала роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти»

      2 листопада 2023 року розпочала свою роботу обласна педагогічна студія з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Киівської області. Керівники педстудії - Євенок Валентина Дмитрівна, директор Іванківського ЗДО №1 «Сонечко»; Ющенко Галина Анатоліївна, вихователь-методист, Прищепа Тетяна Іванівна, практичний психолог; координатор педстудії - Алєксєєва Олена Іванівна, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР «КОІПОПК», кандидат психологічних наук.

      Загальна кількість учасників – 33, це представники дошкілля з Бориспільської ТГ, Бучанської ТГ, Вишгородської ТГ, Обухівської ТГ, Фастівської ТГ.

   Всі заняття педстудії будуть проходити на базі закладу дошкільної освіти ясла-садок комбінованого типу «Іванко» Іванківської селищної ради, так як Іванківський ЗДО №1 «Сонечко» знаходиться на простої з 15.06.2023 року по дату, коли технічні умови дозволятимуть відновити освітню діяльність закладу після капітального ремонту протирадіаційного укриття.

     З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти Іванківської селищної ради Василенко О.М., яка побажала учасникам педстудії плідної, творчої співпраці, набуття нових знань, навичок та вмінь в опануванні сучасними інноваційними технологіями  в дошкільній освіті!

     Розпочався практичний блок з перегляду освітніх заходів з використанням елементів методики М. Монтессорі в І молодшій групі, вихователь Кучер Н.В. – «Подорож з кулькою Булькою» та в середній групі, вихователь Бабич С.В. – «Всесвітня подорож».

     Під час перегляду інформаційної панорами «Портрет Сонечка», присутні мали змогу найближче познайомитись з роботою закладу та його колективом. Бабич С.В. показала презентацію «Організація розвивального середовища в групі за методикою М. Монтессорі».

   Ющенко Г.А. запросила колег до педагогічного інтерв’ю, яке допомогло розкрити та оцінити доцільність і користь використання  елементів методики М. Монтессорі в роботі з дітьми в умовах ЗДО та виробити  рекомендації.

   Після кожного заходу з присутніми співпрацювала практичний психолог Прищепа Т.І., вона допомогла кожному адаптуватись до нових умов, ближче познайомитись та подарувала учасникам актуальні буклети: «Про здоров’я дбаємо – тривогу здолаємо», «Позитивні емоції – здорове життя!».

   Ознайомила учасників з творчим домашнім завданням та умовами створення методичного посібника «Сходинки світопізнання» Євенок В.Д.

    З позитивним настроєм, незабутніми враженнями та збагаченим досвідом учасники педстудії попрощались до нової зустрічі, яка відбудеться 18 січня 2024 року. 





 (голосів: 2)
| 07.11.2023 | Переглядів: 59 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: