Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ


Категорія: Новини та інформація



 

ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ДОПОМОГА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ФОНДУ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ
     Президент Фонду міжнародної солідарності Solidarity Fund PL Рафал Дзєнцьоловський разом з Президенткою Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляєн European Commission та першою леді України Олена Зеленська взяли участь в урочистій передачі шкільних автобусів українським громадам.
     Дані транспортні засоби будуть використовуватися для щоденних поїздок до школи десятків тисяч дітей з прифронтових районів України, які найбільше постраждали від російської агресії.
      В липні 2023 року відділ освіти Іванківської селищної ради також отримав від Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща гуманітарну допомогу у вигляді двох нових шкільних автобусів.
      Новенький транспорт обладнано всіма сучасними та необхідними функціями для комфортного та безпечного перевезення учасників освітнього процесу. Особливістю цих автобусів є підйомник для посадки дітей з обмеженими можливостями.
    Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.
   Урочистий захід з передачі останніх 10 автобусів громадам відбувся за участі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн, першої леді України Олени Зеленської та Президента Фонду міжнародної солідарності Рафала Дзєнцьоловського.
     Ми висловлюємо щиру вдячність Фонду міжнародної солідарності за надану допомогу. Завдяки Вам Іванківська територіальна громада забезпечена комфортним та своєчасним підвозом всіх категорій учнів до закладів освіти та повноцінно отримувати знання.
 
Solidarity Fund PL
BGK
автор світлин: Сергій Левицький, B&M




 (голосів: 0)
| 10.11.2023 | Переглядів: 54 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: