Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















День відкритих дверей для випускників у Національному університеті біоресурсів і природокористування України


Категорія: Новини та інформація



 

 

 

     9 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся захід – День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв.

     Завдяки сприянню депутата Верховної Ради України Ольги Василевської-Смаглюк, керівництва НУБіП та підтримці Відділу освіти Іванківської селищної ради учні 11 класів Обуховицького ліцею та Феневицького ліцею мали чудову змогу познайомитися із вищим навчальним закладом з метою профоорієнтаційної роботи.

    Нашим випускникам пощастило відвідати ННІ лісового і садово-паркового господарства. Програма Дня відкритих дверей була цікавою і насиченою. Знайомство з НУБіП почалося з вітального слова та презентації ректора Станіслава Ніколаєнка. Продовжили знайомство завідувачі кафедр фізичного виховання, культурології, військової підготовки, а також була надана корисна інформація про вступну компанію від секретаря приймальної комісії. Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин розповів про всі переваги цього інституту і підготовлену майбутнім абітурієнтам екскурсію закладом. Ми відвідали музей, навчальні лабораторії, ботанічний сад, майстер-клас і приємним бонусом було частування наших дітей чаєм і смаколиками.

    Щиро дякуємо і координатору нашої групи Олексію Бойко за зустріч, комунікацію і вдалу організацію!





 (голосів: 0)
| 11.11.2023 | Переглядів: 46 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: