Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Про проведене засідання для вчителів географії


Категорія: Новини та інформація



Про проведене засідання для вчителів географії Про проведене засідання для вчителів географії

 

     11 грудня 2023 року вчителем географії Шпилівського ліцею Іванківської селищної ради Скопич В.О. було проведено онлайн засідання педагогічної спільноти вчителів географії Іванківської ОТГ «Сучасний урок географії через призму діяльнісного підходу».

      Віра Олександрівна розповіла про методи діяльнісного підходу на уроках географії, зазначила, що діяльнісний підхід спрямований на розвиток умінь і навичок учнів, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію. Діяльнісний метод - метод навчання, при якому здобувачі освіти не отримують знання в готовому вигляді, а здобувають їх самі у процесі власної навчально-пізнавальної діяльності. Основними видами навчально-пізнавальної діяльності є: загальнонавчальна, спеціальна (географічна), творча, самоорганізуюча. Віра Олександрівна продемонструвала власні методи та прийоми діяльнісного підходу на уроках географії, їх застосування у взаємозв’язку з інноваційними технологіями сприяє активізації навчально-виховного процесу, удосконаленню форм і методів уроку, відкриває нові можливості широкого впровадження в навчальний процес самостійної пізнавальної діяльності учнів.

    Педагоги обговорили і визначили результативність застосування різних методів діяльнісного підходу, їх ефективність у використанні. Відмітили переваги та недоліки діяльнісного підходу. Розглянули особливості його використання на уроках географії 6 класу НУШ та  у 7-11 класах.





 (голосів: 0)
| 12.12.2023 | Переглядів: 46 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: