Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Майстер-клас для вчителів фізкультури


Категорія: Новини та інформація



Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури
Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури Майстер-клас для вчителів фізкультури

 

     На базі Іванківського ліцею Іванківської селищної ради відбувся обласний семінар для вчителів Іванківської та Поліської територіальних громад "Удосконалення форм та методів роботи вчителя фізичної культури в умовах НУШ", організований та проведений амбасадором проєкту "Нова фізична культура – здорова громада", заслуженим вчителем України Ніколаєнко М. П.

     Відкрила семінар директор ліцею Білохвост І. В., з презентацією досвіду виховної роботи в закладі гостей ознайомили заступники директора з навчальної та виховної роботи Василенко Н. В. та Василишина Н. В.

     Відкритий урок з учнями НУШ був проведений за трьома модулями програми: баскетболу, дитячої легкої атлетики та петанку. Микола Петрович виступив з презентацією своїх здобутків та напрацювань з даної теми, окресливши досягнення, виклики та перспективи НУШ з фізичної культури. Учасники семінару взяли активну участь в обговоренні та поділились власним досвідом роботи.

     По завершенні заходу кожен з учасників отримав Сертифікат учасника.

     Надіємось, що даний захід був корисним для кожного з учителів.





 (голосів: 0)
| 14.12.2023 | Переглядів: 56 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: