Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Виїзна нарада директорів закладів освіти


Категорія: Новини та інформація



Виїзна нарада директорів закладів освіти Виїзна нарада директорів закладів освіти Виїзна нарада директорів закладів освіти

 

     21 грудня 2023 року на базі Кухарського ліцею відбулась виїзна нарада директорів закладів освіти.

     В 2023-2024 навчальному році ліцей відновив свою роботу після значного руйнування, внаслідок повномасштабного вторгнення.

    Завдяки підтримці Благодійного фонду «Сміливі» за сприяння Програми «U-LEAD з Європою та Служби зовнішньополітичних інструментів Європейської комісії.

     В ході зустрічі обговорили актуальні питання, серед яких створення безпечних умов для учасників освітнього процесу та організація роботи з питань безпеки життєдіяльності  в закладах освіти в зимовий період 2023-2024 навчального року. Окремо були винесені питання дотримання правил ведення кадрового діловодства, складання тарифікацій, підготовки штатних розписів. 

   Зупинилися на питаннях психічного та ментального здоров’я учасників освітнього процесу та проведення практичних заходів по відпрацюванню навичок за сигналом «Повітряна тривога».

   Також, підвели підсумки роботи закладів освіти, належного функціонування закладів освіти в умовах воєнного стану, а саме: організації належного освітнього середовища та організації освітнього процесу.

     До слова долучилась директор Кухарського ліцею Іванківської селищної ради - Заріцька Валентина Михайлівна, поділившись досвідом співпраці з міжнародними фондами та благодійними організаціями.

     Нарада пройшла організовано та конструктивно, з наданням конкретних доручень та встановленям термінів для їх виконання.





 (голосів: 0)
| 26.12.2023 | Переглядів: 70 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: