Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Розвиток життєтворчих навичок як основа життєвої компетентності людини


Категорія: Новини та інформація



Розвиток життєтворчих навичок як основа життєвої компетентності людини Розвиток життєтворчих навичок як основа життєвої компетентності людини

 

    Наприкінці грудня 2023 року відбувся онлайн-семінар для педагогічної спільноти вчителів зарубіжної літератури Іванківської ТГ на тему «Розвиток життєтворчих навичок як основа життєвої компетентності людини». Провела семінар вчитель зарубіжної літератури Шпилівського ліцею Іванківської селищної ради Глущенко Любов Митрофанівна.

     Любов Митрофанівна наголосила, що основне завдання сучасної школи – підготовка молодої людини, яка зможе реалізувати себе у суспільстві та бути корисною для України. Цьому сприяє розвиток навчальних компонентів. Вчитель презентувала свій досвід компетентнісного підходу на уроках зарубіжної літератури та звернула увагу на життєтворчі навички як основу життєвої компетентності людини. Були представлені методи та прийоми, які використовуються на різних етапах уроку, котрі сприяють розвитку життєтворчих навичок учнів.

     Учителі зарубіжної літератури стали учасниками дискусії про впровадження життєтворчих навичок на уроках літератури. Дійшли висновку, що саме уроки зарубіжної літератури готують людину до випробувань сьогодення. Найкраще життєві компетентності людини формують літературні твори.





 (голосів: 0)
| 03.01.2024 | Переглядів: 67 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: