Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Захоплюючий світ математики


Категорія: Новини та інформація



Захоплюючий світ математики Захоплюючий світ математики Захоплюючий світ математики Захоплюючий світ математики

      11 січня  2023 року на базі Кухарського ліцею відбулося засідання педагогічної спільноти вчителів математики "Розв'язування рівнянь з параметрами", яке провела Юшина Світлана Павлівна.

Початок засідання розпочався переглядом відеокліпу "Розстріляна весна в очах" та оглядове відео про майстер-клас для учнів "Захоплюючий світ математики".

     Під час зустрічі обговорили актуальність вивчення параметрів у підготовці учнів до НМТ; з'ясували двоїстість параметра як сталої величини; розглянули, як розв'язувати рівняння з параметрами - від найпростіших лінійних рівнянь, поступово ускладнюючи умови, до тригонометричних, показникових, степеневих, ірраціональних, квадратних; при розв'язуванні яких використовувались різні способи - заміна, підстановка, метод інтервалів, графічний з використанням відомих учням геометричних перетворень над графіками. 

     Наприкінці засідання дійшли висновку, що при розв'язуванні рівнянь з параметрами ефективно повторюється різноманітний теоретичний матеріал за весь курс шкільної математики.





 (голосів: 1)
| 18.01.2024 | Переглядів: 48 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: