Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Пізнаємо світ граючись


Категорія: Новини та інформація



Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись Пізнаємо світ граючись

 

      18 січня 2024 року відбулось друге засідання обласної педагогічної студії з теми «Формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Киівської області.

     З вітальним словом до присутніх звернулась керівник педагогічної студії Євенок Валентина Дмитрівна, яка побажала учасникам творчої співпраці та ознайомила з планом проведення другого засідання.

       Традиційно зустріч розпочалася з позитивного привітання, яке провела з присутніми практичний психолог Прищепа Т.І. А ще більше познайомитись один з одним та пригадати про свої внутрішні ресурси педагогам допомогла асоціативна психологічна хвилинка «Скринька-вподобайка».

    Розпочався практичний блок з перегляду освітніх заходів з використанням інтерактивних технологій логіко-математичної діяльності та розвиваючих ігор. Перше заняття-казку «Чарівні пригоди малюків» показала з вихованцями ІІ молодшої групи вихователь Ющенко Людмила Борисівна. Малята подорожували чарівним автобусом, рятували звіряток, будуючи для них місточки, будинки і парканчики за допомогою паличок Кюїнезера. Разом з гостями відпочивали під час рухливої музичної відеохвилинки «Веселі друзі».

     Друге заняття у формі квест-подорожі «Допитливі мандрівники» показала вихователь Шатило Тетяна Дмитрівна з вихованцями старшої групи. Діти виконували різноманітні цікаві завдання від Снігової Королеви з використанням блоків Дьєнеша, працювали в парі, разом з учасниками педстудії відпочивали під час відеоруханки «Веселі сніговички».

     Учасники педстудії також мали змогу розумово попрацювати в ході перегляду відеовправ від Прищепи Т.І. «Поміркуй» та «Перехрестя», а ще позитивно відпочити, виконуючи завдання під час математичної рухливої хвилинки «Веселі цифри». 

    А збагатити свій досвід щодо використання інтерактивних технологій логіко-математичної діяльності та розвиваючих ігор присутнім допомогли презентації від організатора педстудії Ющенко Галини Анатоліївни та вихователя Шатило Тетяни Дмитрівни.





 (голосів: 1)
| 22.01.2024 | Переглядів: 56 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: