Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Використання ІКТ та інтернет-ресурсів в організації інноваційної виховної діяльності


Категорія: Новини та інформація



Використання  ІКТ та інтернет-ресурсів  в організації інноваційної виховної діяльності Використання  ІКТ та інтернет-ресурсів  в організації інноваційної виховної діяльності Використання  ІКТ та інтернет-ресурсів  в організації інноваційної виховної діяльності Використання  ІКТ та інтернет-ресурсів  в організації інноваційної виховної діяльності

 

       Сучасне інформаційне суспільство вимагає від педагога гнучкості та вміння адаптуватися до змін, оскільки саме у сфері освіти готуються і виховуються ті люди, які не тільки формують нове інформаційне суспільство, але яким також належить самим жити і працювати в ньому. 22 січня на базі Горностайпільського ліцею відбулося педагогічне засідання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів з теми "Можливості використання ІКТ та інтернет-ресурсів в організації інноваційної виховної діяльності", яке провела Лісовенко Людмила Олексіївна.

     На початку засідання всі учасники висловили очікування отримати нові знання, обмінятись досвідом та сподівання на активну співпрацю. Під час засідання Людмила Олексіївна розповіла про вимоги до цифрової компетентності вчителя у концепції Нової Української Школи, цифрові інструменти педагога та можливості застосування ІКТ у виховній роботі. Також учасники ознайомились із досвідом впровадження у закладі таких форм виховної роботи як квіз, флешмоб, челендж, вебквести, qr-код квести та використанням під час виховних заходів інтернет-ресурів LearningApps, Wordwall, Powtoon, Canva, Kahoot, Childdevelop, Rebus1 та Wordart.

     Протягом засідання присутні висловлювали свої думки про труднощі, переваги і недоліки використання цифрових освітніх ресурсів у своїй діяльності.

         У підсумку педагогічного засідання учасники висловили бажання продовжувати розвиватись та вдосконалювати набуті знання.





 (голосів: 1)
| 25.01.2024 | Переглядів: 57 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: