Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2


Категорія: Новини та інформація



Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2 Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2 Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2 Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2 Засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів на базі Іванківського ліцею №2

 

     14 лютого 2024 року на базі Іванківського ліцею №2 відбулося засідання малого методичного центру для вчителів початкових класів «Розвиток критичного мислення учнів початкових класів», яке провела Н.І.Ковальчук.

      Вчителі відвідали інтегрований урок на тему «Узагальнюємо знання про Південну Америку» у 4 – А класі, який майстерно показала вчителька М. І. Євтушенко. На своєму уроці Марія Іванівна вміло поєднала три освітні галузі: природничу, математичну і технологічну, застосувала різноманітні форми і методи роботи, показала цікаву презентацію із коментарями учнів. Активно діти розв’язували задачі, які тісно пов’язані з темою уроку. Із захопленням учні виготовляли квітку вікторії амазонської, яка росте у водах Амазонки.

     Цікавим і захоплюючим був урок з предмету дизайн та технології, який провела Н.М.Мараченко, де діти виготовляли аплікацію «З Україною в серці». Змістовною була бесіда про День єднання, цікавими виступи учнів. Використання різноманітних форм і методів роботи, презентація зробили урок цікавим. Яскравим був підсумок уроку «Коло вибору», де діти мали змогу самі оцінити свою роботу. Чудовими були учнівські роботи «Я люблю Україну».

      Присутні вчителі мали можливість поділитися не тільки своїми враженнями від побачених уроків, а і своїм досвідом.





 (голосів: 1)
| 16.02.2024 | Переглядів: 34 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: