Меню

Архів

Червень 2024 (4)
Травень 2024 (8)
Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (16)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад


Категорія: Новини та інформація



Обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад Обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад Обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад Обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад

 

     29.05.2024 відбулося обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та інтелектуальних і творчих конкурсів 2023/2024.

   Привітно зустрічали талановиту молодь в Боярському академічному ліцеї «Лідер» Боярської міської ради, Опорному закладі освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей» Борщагівської сільської ради Бучанського району, Новосілківському академічному ліцеї «Ерудит» Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області за організаційної ініціативи ректора та команди КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Святкове дійство «Дипломні перегони» та Інтерактивний квест з елементами спортивного орієнтування об’єднав переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад у п’ятьох тематичних локаціях: «Енергетичний сюрприз», Дизайн студія «МИ – спільнота сили та надії», Патріотичне пісенне шоу «Музика вільного народу України», відеостудія «Історія мого успіху», технопарк «Єдиний механізм».

    Це захопливе новаторське святкування сприяло не лише підвищенню духу спільноти кожної зі шкіл, але й стимулювало розвиток та самовираження учнів у процесі виконання творчих та інтелектуальних завдань. 

   Під час проходження квесту учасники активно спілкувалися та співпрацювали в командах, фотографувалися та знімали відео, що дозволило  розкрити свої таланти і проявити креативність. 

    Урочиста церемонія нагородження стала яскравим підсумком свята, де кожен переможець був відзначений дипломом, подякою та подарунками за свої високі досягнення. Ця подія не лише підкреслила успіхи учасників, але й надихнула їх на подальші звершення, отримання досвіду, практичних навичок та знань, що знадобляться для обрання майбутньої професії й самопізнання.

      Серед переможців були і учениці нашої громади: Шереметьєва Діана Іванківський ліцей N2, Шиян Крістіна Розважівський ліцей, Пилипенко Ангеліна Іванківський ліцей, Молот Богдана Шпилівський ліцей. 

     Вітаємо наших розумниць! Пишаємося Вашими досягненнями і бажаємо нових перемог і творчих злетів!





 (голосів: 0)
| 30.05.2024 | Переглядів: 54 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: