Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Урочистий захід в музеї Прибірського НВО


Категорія: Новини та інформація



Урочистий захід в музеї Прибірського НВО Урочистий захід в музеї Прибірського НВО Урочистий захід в музеї Прибірського НВО

        З метою проведення патріотичної роботи в загальноосвітніх закладах, спрямованої на збереження пам,яті про подвиг славних земляків у часи Великої Вітчизняної війни та з нагоди 70-річчя визволення Іванківського району та Київської області від фашистських загарбників 14 листопада в музеї Прибірського НВО відбувся урочистий захід «Минулих літ святую пам'ять бережімо!» під керівництвом Грицаєнко Віри Олександрівни, керівника клубу «Патріот». І частина заходу розпочалась з мітингу слави і пам'яті, покладанням квітів, виступу учнів Прибірського НВО. Під час мітингу перед присутніми виступили сільський голова Отрошенко О.Ф., заступник голови Іванківської районної державної адміністрації Глитень І.О., голова районної ради ветеранської організації Радченко А.В., керівник клубу «Патріот» Грицаєнко В.О. У святі взяли участь учні Іванківських шкіл №1 та №2.
       Потім захід продовжився екскурсією по музею, де приємно та гостинно зустріла всіх гостей Віра Олександрівна, під керівництвом якої учні-екскурсоводи школи розкрили поняття «рідний край»; співали патріотичні пісні та зачитували патріотичні вірші, розповідали про мужність і героїзм героїв бойової слави рідного краю. Додало захоплюючого враження від заходу запалення свічки пам'яті загиблим та померлим солдатам війни; запалення факелу як символу доброго здоров,я ветеранів, передачі естафети старшого покоління молодшому, як символу вірності рідному, трудовому, волелюбному, мудрому українському народу.
       Велика вдячність керівнику клубу «Патріот» в Прибірському НВО Грицаєнко Вірі Олександрівні, яка так віддано працює, надихає вихованців школи бути патріотами своєї країни, свого рідного краю, вміє запалити в душах людей вогник щирості, добра, надії та віри у світле майбутнє.

Методист РМК                            Примаченко Т.Ю.





 (голосів: 2)
| 27.11.2013 | Переглядів: 1745 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: