Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови


Категорія: Новини та інформація



    Позакласна робота дає можливість виявити творчі здібності учнів, сприяє  розвитку творчого потенціалу дитини, виховує впевненість та віру у свої можливості.

    Однією з найбільш вдалих форм позакласної роботи є тематичні вечори. Своєю зацікавленістю вони викликають інтерес учнів, а підготовка до вечора дозволяє  залучити до роботи весь клас.

Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови Районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови

    Проведення таких заходів потребує великої підготовки з боку вчителя та  учнів, але вони корисні як у громадському, так і в мовному відношенні. Одна із важливіших задач у викладанні іноземної мови - підвищення соціокультурної компетенції учнів. Тому використання додаткового матеріалу лінгвокраїнознавчого характеру є найбільш актуальним.

    19 лютого 2014 року на базі  Прибірського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок»  відбувся районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови  «Літературно-музична композиція як форма соціокультурного виховання на прикладі свята, приуроченого Дню Святого Валентина».

    Всього присутніх – 18 осіб..

     Семінар провела вчитель англійської мови Давиденко Галина Михайлівна.





 (голосів: 3)
| 24.02.2014 | Переглядів: 1548 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: