Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















ІІ Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді


Категорія: Новини та інформація



       Факультет кібернетики та Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченказапрошують учнів 7-11 класів до участі в ІІ Дистанційному турнірі з інформаційних технологій серед учнівської молоді.

       У 2014-2015 навчальному році змагання проводитиметься у два етапи. Перший, заочний, складатиметься з трьох турів та проводитиметься дистанційно за допомогою мережі Інтернет з жовтня по грудень 2014 року. Другий етап,очний, проводитиметься в корпусах Київського національного університету імені Тараса Шевченка в ІІ семестрі. Заочні етапи цього року, на відміну від минулого, учасник має право виконувати там, де забажає.

       Впродовж турів змагання учасники матимуть змогу отримати завдання, надіслати власний розв’язок, переглянути результати (зокрема й розшифрування суми балів за критеріями журі) та оформити апеляційну заяву для оскарження перевірки. Все це і багато інших функцій забезпечується оновленим базовим ресурсом, що відтепер працює за новою адресою  http://it.upml.knu.ua/.

       Реєстрація учасників турніру  проводиться особисто в онлайн-режимі на базовому ресурсі  http://it.upml.knu.ua/ до 21 вересня 2014 року включно.

       Будьте уважні , заповнюючи реєстраційну анкету учасника, адже виключно інформація з цієї анкети буде використовуватись для подальшого друку дипломів та складання нормативних документів змагання.

       

Деталі проведення змагання опубліковані на офіційному сайті http://it.upml.knu.ua/, а також за офіційною електронною адресою оргкомітету orgcommittee@it.upml.knu.ua.

 

З повагою, комісія з підготовки до проведення
Дистанційного турніру з інформаційних технологій
серед учнівської молоді у 2014-2015 навчальному році





 (голосів: 2)
| 17.09.2014 | Переглядів: 1239 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: