Меню

Архів

Серпень 2024 (1)
Червень 2024 (4)
Травень 2024 (8)
Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (16)
Лютий 2024 (40)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Весна у Київській Русі


Категорія: Новини та інформація



Весна у Київській Русі Весна у Київській Русі Весна у Київській Русі Весна у Київській Русі

    16 травня 2015 року в селі Копачів Обухівського району на території Центру культури та історії Київської Русі «Парк Київська Русь» відбувся обласний дитячий фольклорно-етнографічний фестиваль «Весна у Київській Русі». Цього року ідеєю свята є не тільки утвердження загальнолюдських цінностей і популяризація національних традицій нашої країни, а й ідея єднання України, держави, яка прагне до миру, добра й злагоди.

    На свято зібралися діти, які демонстрували свої таланти на святковому концерті «Барви рідної землі», творчі роботи – на виставках виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Славимо край, де родилися ми!». Також усі охочі мали змогу долучитися до мистецтва рідного краю і створити вироби власноруч на майстер-класах за участю вихованців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів «Вулиця народних ремесел»,  де було представлено 6 майстер-класів районного центру дитячої та юнацької творчості. Свою майстерність показали вихованці зразкових студій  «Ткацтво бісером» (керівник Россоха О.В.), «Ліплення з глини» (керівник Василишина Н.В.) та  гуртків «Квілінг» (керівник Варсєєва Я.І.), «Канзаші» (керівник Мельниченко І.А.), «В’язання гачком» (керівник Чепрасова О.М.), «Висипання нитками» (керівник Оденюк Є.В.) Всі бажаючі мали змогу не тільки купити вибір, а й  виготовити його власноруч.

    На Фестивалі було нагороджено грамотою департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації призера Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Макаревич Анну-Марію (ученицю 11 кл. Іванківського районного ліцею). 





 (голосів: 2)
| 19.05.2015 | Переглядів: 1363 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: