Меню

Архів

Березень 2024 (6)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Практика + задоволення


Категорія: Новини та інформація



Практика + задоволення Практика + задоволення

    Особливе місце у навчально-виховному процесі Іванківського районного ліцею відведено вивченню іноземних мов. Колектив ліцею переконаний, що конкурентноздатна особистість, яку ми готуємо до самостійного життя, має володіти принаймні однією іноземною мовою. Існують тисячі методик вивчення даного предмету, але лише та приносить бажаний результат, що базується на зануренні в мовне середовище. 

     Іванківський районний ліцей  розпочав роботу мовного табору, який покликаний спонукати учнів практично застосовувати знання мов, подолати мовний бар’єр. Діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності. Робота табору зосереджена на англійській та німецькій мовах і передбачає безпосереднє спілкування з носіями мови.

     Волонтер Таня Барвінко з міста Ейндховен (Голандія) проводить цікаві заняття з англійської мови  у 4 групах. Ліцеїсти із задоволенням спілкуються з новим наставником у неформальній обстановці.

     Організація роботи табору з німецької мови носить проектний характер і складається з різних модулів, які передбачають практикум з мови, студію мистецтв і, звичайно ж, обмін учнями. Приємно констатувати, що школа-партнер ліцею з Німеччини запросила групу учнів для удосконалення знань з німецької мови до себе. З 6 червня учні ліцею, проживаючи у німецьких родинах, поринуть у світ іноземної мови. 





 (голосів: 2)
| 03.06.2015 | Переглядів: 1201 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: