Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Сяють, мов сонце, дитячі таланти


Категорія: Новини та інформація



Сяють, мов сонце, дитячі таланти Сяють, мов сонце, дитячі таланти

    «У кожній людині – сонце. Тільки дайте йому світити», − так образно про людські таланти говорив своїм учням давньогрецький мудрець Сократ.  Особливо важливо не «пригасити» це сонце на самому його сході, у ранку людського життя, що зветься дитинством.

    Саме на це спрямували свої зусилля організатори Міжнародного Фестивалю-Конкурсу талантів «Україна − це ми!». Грандіозний творчий проект, приурочений до Міжнародного Дня Толерантності, проходив на гостинній Броварській землі.

    Десятки учасників із України, Грузії, Білорусій, Греції та, навіть, Африки  дивували глядачів і членів журі своїми вміннями. Дитячі таланти розквітали на фестивальній сцені, наче барвисті квіти. Народні й сучасні пісні, молодіжна й бальна хореографія… Усе назвати важко. Це потрібно було просто бачити.

    Подарувати крапельку свого яскравого таланту дітям з інших країн та землякам, які завітали на конкурс, змогли й вихованці вокальної студії Іванківського районного центру дитячої та юнацької творчості. Діти доклали усіх зусиль, щоб розповісти світові про таланти рідної землі. Приємно говорити про те, що їх зусилля не минули марно.

    Громадська організація «Арт-Креатив», яка є засновником і координатором фестивалю,  високо відзначила досягнення вихованців. Додому юні таланти поверталися з призовими місцями (2 перших місця, 2 других місця та 7 третіх місць). Володарями почесних титулів стали  Марія Черепанова, Софія Чибук,  Анастасія Сергієнко, Маргарита Гультайчук,  Діана Шереметьєва, Злата Шереметьєва, Ангеліна Гультайчук, Катерина Нечипоренко, Владислав Вождаєнко,  дует: Валерія Козиревич та Наталія Бабенко, Катерина Пономаренко.

    Звичайно, це лише конкурс. Швидко школярська безтурботність зміниться дорослими клопотами. Але ця маленька перемога ще довго допомагатиме не згаснути вогнику творчості в душах юних митців. 

Харитонова Н.Л.

заступник директора ЦДЮТ





 (голосів: 2)
| 18.11.2015 | Переглядів: 818 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: